torsdag den 26. marts 2015

På tur



Så er vi tilbage efter en dejlig tur til Victoria Falls og Etosha safari park. En masse kilometer er kørt og mange oplevelser er taget med i rygsækken, sammen med "lidt" souvenirs. Faktisk er det rygsækken størrelse der begrænser os, for vi kunne sagtens købe mere da tingene er fantastisk smukke og billige.
Vi brugte 3 dage i Zambia i Livingstone og besøgte bla Livingstone Island, som var det sted, hvor Livingstone opdagede vandfaldet for første gang. Vandfaldet er 108m højt og 1,7 km langt. I højsæson som er nu, fosser der 1 mio liter vand ned pr. sekund. Vildt. Vi var bla. ude at bade på toppen af vandfaldet. Det var en meget grænseoverskridende oplevelse men utroligt smukt. Vi var også på en båd tur op af Zambezi floden, hvor vi så elefanter, flodheste og krokodiller.
Efter Zambia tog vi tilbage til Namibia og var på safari et par dage. Vi sov i telt på campingpladsen i Etosha. Om natten kunne vi høre elefanterne trutte, mens andre lyde ikke var definerbare. Vi var heldige med vores safari og så så mange dyr. Løver, geparder, giraffer, zebra, hyæner, gnu, kudo, springbuk, næsehorn, elefanter, struds og vildsvin blev gennem fotograferet.

I dag skal vi have købt ind til "juleaften". Vi har nemlig inviteret personalet fra suppekøkkenet til stegt and med rødkål, sovs og kartofler samt ris a la mande. Lidt spændende fordi vi ikke helt kan få de fødevarer man plejer at bruge + at vi endnu ikke har fundet grødris. Så måske det bliver en æbletærte i stedet.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar