tirsdag den 31. marts 2015

På gensyn Windhoek

Vi befinder os pt ved poolen, hvor vi for sidste gang nyder Afrikas sol. 
Den sidste uges tid har i det hele taget været præget af sidstegangs oplevelser og på gensyn krammere. 

Fredag fik vi taget afsked med de sødeste norske jenter, som vi efterhånden har tilbragt meget tid sammen med. Dem savner vi allerede! Samme aften lavede vi julemiddag for personalet af suppekøkkenet, som elskede vores and og ris a la mande. De havde specielt deres egen fest over at skulle finde mandlen :)
I går mandag kom så dagen hvor vi skulle sige på gensyn til suppekøkkenet, personalet og de fantastiske børn. Det er med ambivalente følelser at vi får sagt vores farvel. Der er nogle ting som vi med sikkerhed ikke kommer til at savne - som begrebet african time, men hvor er der bare mange ting vi virkelig kommer til at savne. Den livsbekræftende daglige morgensang med børnene, vil uden tvivl være under denne kategori. Sammen med vores på gensyn krammere fik vi givet børnen slik, personlige gaver til personalet samt 7 poser med vores aflagte tøj som de kan give ud. Vi nåede samtidig at få besøgt Oma, som er en bedstemor der tager sig af sine 9 børnebørn der har mistet deres forældre. Vi fik set hendes hus, og havde vores madrester med som tak! 

De to rejselystne ernæringsstuderende er klar til at skulle hjem, men det har på mange måder været en helt igennem fantastisk rejse, der har givet os rigtig meget med hjem i rygsækken (både mentalt, men så sandelig også fysisk med alle de afrikanske nips ting der bliver slæbt med hjem). 

Det bliver helt klart et på gensyn Windhoek herfra. 

Vi ses på torsdag Danmark 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar