søndag den 15. februar 2015

Indkøb af mad til Home of Good Hope

Hej alle :)
Dagenen i HGH går efterhånden hurtigt, og kan til tider ligne hinanden lidt. Derfor var det fantastisk da vi torsdag formiddag ankom, sammen med 5 norske og 4 hollandske piger, der også skulle være i suppekøkkenet denne dag. Det betød nemlig, at vi med god samvittighed kunne tage med Peacemaker (Monicas søn) ud og handle ind til den kommende uge. Vi ventede selvfølgelig lige halvanden time på, at en af Peacemakers venner kom, og kunne køre os. PATIENCE!!!! Men så havde vi tid til at snakke lidt med Peacemaker omkring det mad der bliver lavet til børnene, samt hvilke andre projekter de har gang i (fodboldtræning, sponsering af Highschool for nogle børn osv.). Peacemaker står som regel for madlavningen til børnene om eftermiddagen, og vi fik fornemmelsen af, at han er meget interesseret i at lære om de forskellige fødevarer, og hvad der er godt for børnene. Så det vil vi helt klart udnytte, og give så meget fra os som vi overhovedet kan.
Vi ankom til et Metro lignende supermarked, hvor man kan købe varerene lidt billigere, og i større mængder end i de normale butikker. Her købte vi blandt andet 40 kg ris og 20 kg pasta til ugens løb - vi havde samtidig mulighed for at handle ind til vores kylling i karryret som vi skal lave til børnene på tirsdag. Vi skal denne gang lave hele to gryder svarende til 10 kg. ris. Vi håber at dette bliver lige så stor en succes som sidste uges svensk pølseret. Kryds alt hvad i har :)

Weekenden er blandt andet blevet brugt på en 9 km lang gåtur i en park tæt på Windhoek, hvor der normalt er mulighed for at spotte en masse vilde dyr. Vi var dog desværre ikke så heldige i forhold til det med dyrene. Det startede ellers super godt med fire zebraer der kom løbende forbi os, og som virkelig satte vores forventninger i vejret i forhold til dyre spotningen - specielt giraffen var i høj kurs. MEN... de søde og mega seje zebraer må have sladret til alle de andre dyr, for resten af turen var der nærmest ingen at se. Vi så lidt vildsvin og et par aber der råbte efter os, men det var også det hele! Lidt øv.. Vi må vente til vi skal på rigtig safari i Etosha national park om en måneds tid. Lørdag aften var vi ude at spise med Kenton, samt de norske og finske piger. Det var jo Valentines - hvilket de gør et kæmpe stort nummer ud af her! Der er hjerter, bamser og balloner over ALT!

God weekend til jer alle   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar